De meest duurzame en luctratieve vorm van innovatie is business model redesign.

Een business model geeft helder inzicht in diverse bedrijfsaspecten, zoals de doelgroep, waardepropositie en kernactiviteiten.
Business Model Innovatie is effectiever en duurzamer dan elke andere vorm van innovatie. Toch besteden bedrijven veel kostbare resources aan doorontwikkelingen en nieuwe features en worden ze hierdoor onverwachts ingehaald door de competitie. Er zijn slechts enkele bedrijven die zichzelf continu duurzaam weten te verbeteren middels het goed innoveren van business modellen.

In deze workshop leren we snel ideeën en producten om te zetten in krachtige bedrijfsmodellen en gaan we de potentie ervan direct testen. Het is een ingekorte versie van de 4-daagse opleiding Business Model Innovation and Validation zoals die door de EuIn wordt aangeboden.


´Innovatie is niet hetzelfde als het nemen van risico. Het gecontroleerd veranderen en combineren van onderdelen in een businessmodel, alsmede het goedkoop en snel testen van ideeën verkleint de risico´s van innovatie, vergroot het succes en maakt de organisatie als geheel krachtiger en weerbaar.`

Stephan Hulsbergen, CEE a.i.


Na deze workshop kunnen de 6 tot 8 deelnemers zowel nieuwe als bestaande producten en diensten eenvoudig voorzien van stevige en gevalideerde modellen. Ze leren markt- en technologiefit te bepalen, waarde proposities te testen en het meest winstgevende business model te ontwikkelen.

De workshop beslaat 2 dagdelen verspreid over 3 weken. Vooropleiding is niet van belang, de wil om te innoveren wel. Bij inschrijving ontvangt de deelnemer een introductiepakket waarmee deelnemers zich kunnen voorbereiden. De wokshop wordt afgesloten met een certificaat.

Relevantie
Voorafgaand aan een training wordt de stof volledig relevant gemaakt door deze te voorzien van branchetrends en specifieke actuele voorbeelden of problemen bij de betreffende organisatie. Niet alleen wordt de stof hierdoor concreet, we stellen de deelnemers in staat deze problemen direct en samen met de specialisten op te lossen.
Om de garantie te geven op het rendement van de trainingen hebben we een aantal tools die daarbij kunnen helpen. Gedurende het jaar zijn opfristrainingen en gratis webinars waarmee deelnemers hun kennis verder kunnen ophalen.
Daarnaast heeft EuIn een learning platform waarmee deelnemers gedurende een jaar al hun vragen en praktijkcases kunnen toetsen bij onze ervaren deskundigen.

Inschrijving
De prijs van de incompany-workshop van twee dagdelen is €495,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief BTW, lesmaterialen en praktijkhandboek ten behoeve van de implementatie in de eigen werkprocessen. De deelnemer krijgt gedurende een jaar toegang tot het learning platform en wordt uitgenodigd voor de exclusieve webinars over dit onderwerp.

Stuur een bericht baar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de bedrijfsgegevens, de namen en emailadressen van de deelnemers en. Wij zullen met u contact opnemen om de workshop voor te bereiden.

 

×