EuIn (You Win) is een autoriteit op het gebied van trainingen voor hoger management. De trainingen worden gegeven door trainers met minimaal 10 jaar relevante ervaring in het specifieke domein. Veelal vinden er gastbezoeken plaats om de training nog concreter te kunnen maken.

Voorafgaand aan een training of workshop wordt de stof volledig relevant gemaakt door deze te voorzien van branchetrends en specifieke actuele voorbeelden of problemen. Niet alleen wordt de stof hierdoor concreet, we stellen de deelnemers in staat deze problemen direct en samen met de specialisten op te lossen.

We geven de voorkeur aan blended methodieken waarin we klassikaal onderwijs met digitale kanalen combineren om de deelnemers op te leiden.

Om de garantie te geven op het rendement van de trainingen hebben we een aantal tools die daarbij kunnen helpen. Gedurende het jaar zijn opfristrainingen en gratis webinars waarmee deelnemers hun kennis verder kunnen ophalen.


'Na drie uur de focus te hebben gelegd op disruptie van onze branche in de nabije toekomst,
wisten we dat onze nieuwbouwplannen opnieuw bekeken moesten gaan worden'


Daarnaast heeft EuIn een platform waarmee deelnemers gedurende een jaar al hun vragen en praktijkcases kunnen toetsen bij onze ervaren deskundigen.

Binnenkort vinden de volgende workshops plaats:

Disrupt me!
Voorbereiding op disruptie in de zorg. Workshop met bestuurders van zorginstellingen.

Business Model Innovatie
Workshop voor het ontwikkelen van nieuwe groeipaden voor bedrijven met een jaaromzet van meer dan 
€ 10 miljoen.

Wilt u een workshop met ons organiseren of een interessante workshop bijwonen? Bel 06-24994844

 

×