In tijden van veranderende bedrijfsmodellen en een snellere doorontwikkeling en innovatie zal de cultuur in organisaties zich aan moeten passen.

Een organisatiecultuur verandert alleen niet zomaar en er is niet alleen een visie op de gewenste cultuur nodig, ook zal deze in alle lagen van de organisatie moeten worden geïmplementeerd.


 'De training was onderdeel van het cultuurveranderingstraject in onze organisatie dat volledig door The Essence Consulting is begeleid. Niet alleen waren we in staat onze medewerkers mee te krijgen in deze transitie, ook is onze organisatie nu de meest innovatieve speler in de branche geworden' 


Deze training is bedoeld voor directie van organisaties. Het is een op maat gemaakt onderdeel van een consultancytraject waarin de organisatiecultuur van traditioneel naar innovatief moet worden veranderd. Voor meer informatie over deze trajecten kunt u contact opnemen met Stephan Hulsbergen.

Bestuurders en managers van bedrijven die aan bovenstaande trajecten deelnemen kunnen zich inschrijven via onderstaand formulier. 

 

×