Volg nu de 2-daagse gecertificeerde opleiding Business Model Innovatie met 50% korting.

Besteed de vakantieperiode beter door de gecertificeerde opleiding Business Model Innovatie te volgen. Het is twee dagen hard werken, maar dan ben je een fantastische ervaring en veel kennis rijker!

Business Model Innovatie is belangrijker en duurzamer dan elke andere vorm van innovatie. Toch besteden bedrijven veel kostbare resources aan doorontwikkelingen en nieuwe features en worden ze hierdoor ingehaald door de competitie.Een business model geeft helder inzicht in diverse bedrijfsaspecten. Zoals de doelgroep, waardepropositie en kernactiviteiten. Deelnemers leren snel en krachtig ideeën en producten om te zetten in bedrijfsmodellen en gaan we de potentie ervan direct testen.


´Innovatie is niet hetzelfde als grote risico’s nemen. Het gecontroleerd veranderen en combineren van onderdelen in een businessmodel, alsmede het goedkoop en snel testen van ideeën verkleint de risico´s, vergroot het succes en maakt de organisatie als geheel krachtiger en weerbaar.` -- Stephan Hulsbergen, CEE a.i.


Vanzelfsprekend zorgt EuIn voor extra relevantie door de praktijkvoorbeelden van de klant te gebruiken in plaats van algemene en bekende successen. De training beslaat 2 dagen. Vooropleiding is niet van belang, de wil om te innoveren wel. Bij inschrijving ontvangt de deelnemer een introductiepakket waarmee deelnemers zich kunnen voorbereiden. De training wordt afgesloten met een certificaat. 
Na deze training kunnen de 6 tot 8 deelnemers nieuwe en bestaande producten en diensten eenvoudig voorzien van stevige en gevalideerde modellen. Ze leren markt- en technologiefit te bepalen, waarde proposities te testen en het meest winstgevende business model te ontwikkelen.

De prijs van de opleiding is nu geen € 1.445,- per deelnemer, maar in de vakantiemaanden slechts  725,00. Dit bedrag is ex. BTW en inclusief lesmaterialen, lunch, diner en het praktijkhandboek ten behoeve van de implementatie in de eigen werkprocessen. Tevens krijgen de deelnemers een jaar lang gratis toegang tot het 'learning platform.' 

Er zijn nog enkele plaatsen op verschillende dagen in augustus en september.
Bel voor de beschikbaarheid met Stephan Hulsbergen op 06-24994844 .

Aanmelden? Klik hier

Banken van 'bijzonder beheer' naar 'bijzonder succesvol'

Profilering in combinatie met business model innovatie kan uitkomst bieden bij het verkleinen van risico's

De ‘Chinese droom’: van duurzaamheid business maken

In China verschuift duurzaamheid langzaam maar zeker van begrip naar werkelijkheid. De Chinese overheid nodigt ondernemers en kennisinstellingen uit om hier een steentje aan bij te dragen. Een kans voor…

Summer school Business Model Innovatie

Volg de gecertificeerde opleiding in de zomervakantie!

Innovatiecatalogus 2016

Download de innovatiecatalogus met opleidingen, workshops en prijzen.

Duurzame verdienmodellen voor energie

Het Duitse zonne-energiebedrijf sluit een overeenkomst met het CBI

Vastgoedmarkt moet aan circulaire economie

Het hergebruik van materialen is een cruciale stap die in de vastgoedmarkt gezet moet worden.

Duurzame verpakkingen

Producenten verpakkingen ontmoeten elkaar op het gebied van duurzaamheid

Duurzaamheid en innovatie beloond met award

Met de award laat de organisatie zien dat ze afval reduceert, veiligheid rondom machines verbetert en meer teambetrokkenheid realiseert.

 

×