Banken bijzonder beheer

Bijzonder beheer' is het organisatieonderdeel waar ondernemingen en ondernemers met probleemleningen terechtkomen. Medewerkers van deze afdelingen moeten ervoor zorgen dat de schade voor banken beperkt blijft. Er kunnen op dit moment weinig maatregelen geboden worden naast het geven van informatie, het helpen bij additionele financiering, het aanbieden van trainingen of het voeren van een goed gesprek.
Profilering in combinatie met business model innovatie kan uitkomst bieden bij het verkleinen van risico's.

De toevoeging van een nieuwe Venture Capitalist die nieuwe groeipaden ontwerpt voor bestaande ondernemingen heeft zijn nut de laatste jaren al vele malen bewezen. Daarom is er een programma van gemaakt dat bij banken binnen 6 maanden succesvol geïmplementeerd kan worden. Deze VC zal een innovatieve bijdrage leveren en heeft als taak het financieren en aan- en verkopen van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van directie over andere ondernemingen en bovendien het ontwikkelen, kopen, verkopen en beheren van intellectueel en industrieel eigendom.

EuIn (YouWin) en het Strategisch Adviesbureau The Essence Consulting bieden het programma en de expertise aan banken aan om van 'bijzonder beheer' een 'bijzonder succesvolle organisatie' te maken.

Heeft u interesse in de beschreven dienstverlening?
Bel 06-24994844 en maak een afspraak voor een introductie waarin de werkwijze en governance verder worden toegelicht en diverse aansprekende recente voorbeelden gedeeld worden.


Auteur: Stephan Hulsbergen, Strategie Consultant en Executeur bij The Essence Consulting en Interim Innovatie Manager bij EuIn (YouWin)


Banken van 'bijzonder beheer' naar 'bijzonder succesvol'

Profilering in combinatie met business model innovatie kan uitkomst bieden bij het verkleinen van risico's

De ‘Chinese droom’: van duurzaamheid business maken

In China verschuift duurzaamheid langzaam maar zeker van begrip naar werkelijkheid. De Chinese overheid nodigt ondernemers en kennisinstellingen uit om hier een steentje aan bij te dragen. Een kans voor…

Summer school Business Model Innovatie

Volg de gecertificeerde opleiding in de zomervakantie!

Innovatiecatalogus 2016

Download de innovatiecatalogus met opleidingen, workshops en prijzen.

Duurzame verdienmodellen voor energie

Het Duitse zonne-energiebedrijf sluit een overeenkomst met het CBI

Vastgoedmarkt moet aan circulaire economie

Het hergebruik van materialen is een cruciale stap die in de vastgoedmarkt gezet moet worden.

Duurzame verpakkingen

Producenten verpakkingen ontmoeten elkaar op het gebied van duurzaamheid

Duurzaamheid en innovatie beloond met award

Met de award laat de organisatie zien dat ze afval reduceert, veiligheid rondom machines verbetert en meer teambetrokkenheid realiseert.

 

×