Implementatie van kennis

EuIn (You Win) zorgt voor bedrijfsopleidingen op het gebied van innovatie en groei. Hierbij staat de toepassing van kennis in de organisatie centraal. Door middel van face-to-facetrajecten, webinars en direct communicatie via het Learning Management Systeem ondersteunen we onze cursisten bij de implementatie van de stof.

Trainingen van EuIn worden op maat, relevant en uitdagend gemaakt voor de deelnemers. Relevante onderwerpen worden uitgewerkt en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de organisatie gebruikt in de lesstof. Er wordt bij de lessen rekening gehouden met de rollen en leervoorkeuren van de deelnemers.

Blended trainingen

Naast klassikale groepstrainingen worden er webinars georganiseerd waaraan deelnemers vanuit elke locatie kunnen deelnemen. Deze webinars dienen om gedurende het jaar een verdiepingsslag toe te brengen en de daadwerkelijke implementatie nog beter vorm te geven.


Implementatie van de opgedane kennis
Deelnemers kunnen via het trainingsportaal toegang krijgen tot extra materialen behorende bij de gevolgde cursussen.  Daarnaast heb je de mogelijkheid praktijk cases te laten toetsen door de ervaren senior-consultants van EuIn. Met name over deze laatste stap zijn deelnemers erg enthousiast. Het blijft namelijk altijd lastig om de geleerde stof ineens door jezelf in de praktijk te gebruiken en met een beetje hulp ben je snel op weg. Wij geloven er namelijk in dat het volgen van een cursus slechts beperkt resultaat heeft en maximale opbrengst in de praktijk je gedurende de implementatieperiode moet kunnen schakelen met de docenten.

Wanneer je de gewenste templates niet kan vinden dan kan je te allen tijde contact opnemen met Stephan Hulsbergen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Inloggen
Log aan de bovenkant van het scherm in om de extra materialen te kunnen inzien of downloaden. Hier vind je ook de presentaties, werk- en praktijkdocumenten zoals deze zijn aangereikt tijdens de training. Hier kan je ook documenten uploaden die je wilt voorleggen aan onze ervaren consultants.

 

×